DANSproductie Pinokkio 2023

USB PINOKKIO

We hebben ontzettend genoten van het voorstellingsweekend afgelopen 1 & 2 juli. We willen nogmaals iedereen bedanken die aanwezig was voor jullie hulp, inzet, positiviteit en goede sfeer die we hebben ervaren. Dank jullie wel!

Heb je de USB van Pinokkio besteld? Dan kan je deze vanaf woensdag 12 juli ophalen bij de dansschool, tijdens de lesuren. Vraag het even aan de aanwezige docent, die zal het op naam overhandigen. Op de USB staat de film van show 4 (inclusief peuters en beide kleutergroepen) en alle foto’s die gemaakt zijn tijdens de voorstelling. 

Heb je de USB niet besteld, maar zou je deze toch nog graag willen? Dat kan! Je kan de USB nog steeds bestellen via https://vanessenproducties.nl/webshop/. Als je de USB na zondag 9 juli hebt besteld, wordt deze aan huis geleverd en is dus inclusief verzendkosten.

PINOKKIO IN DE POORTERIJ

Op 1 en 2 juli 2023 stralen de dansers van DDC op het podium van theater De Poorterij. Deze grote productie met alle leerlingen van DDC, onder leiding van Mees Heijman & het docententeam van DDC is een groot feest. Centraal in de dansproductie staat de ode aan alle dansers van DDC en de mogelijkheid om hen een podium te geven in hun eigen mysterieuze en magische wereld van dans.

Het team van DDC heeft de afgelopen jaren laten zien gevarieerde en pakkende producties neer te kunnen zetten. De dansvoorstelling is dan ook niet alleen interessant voor familie en vrienden van deelnemende dansers, maar ook voor liefhebbers van dans, kunst en cultuur.

De doorloop is op zondag 4 juni van 11:30-13:30u in de Sportwaard Zaltbommel (Oude Bosscheweg 6).

Vrijdagavond 30 juni 18:15-20:30u (peuters en kleuters kunnen om 19:30u worden opgehaald) is een generale repetitie avond uitsluitend voor de dansers en leerlingen van DDC in theater de Poorterij.

De voorstellingen zijn op: zaterdag 1 juli 15:00u en 19:00u en op zondag 2 juli om 11.00u en 15.00u. 

                

Een voorstelling waarbij ‘echt’ zijn, in je hart zit. 

Het verhaal van de voorstelling gaat over Pinokkio, maar dan wel net iets anders. Pinokkio legt een reis af met zijn geweten (Japie Krekel). En probeert zich staande te houden in de boze buitenwereld. Pinokkio moet in zijn reis allerlei verleidingen doorstaan om te zien wat echt belangrijk is. Het stof van de werkplaats van Gepetto wordt in deze versie van het verhaal weggeveegd met de vrolijke kleuren van Dansstudio DDC.

Dansvormen en samenwerking
Dansstudio DDC is al meer dan 30 jaar een begrip in de Bommelerwaard. De dansschool biedt meer dan 250 leerlingen een brede keuze aan moderne en klassieke dansvormen: Jazz, Hiphop, Streetdance, Klassiek, Modern, Showballet, High Heels, Dancehall, Peuter- en kleuterdans en Algemene dansvorming voor meisjes, jongens, kinderen, tieners en volwassenen. In deze voorstelling komen al deze verschillende dansvormen bij elkaar in een vloeiende en afwisselende show voor jong en oud.

De dansproductie is gemaakt in samenwerking met getalenteerde artiesten op het gebied van dans, licht, geluid en video en mag zich met recht een professionele amateur dansproductie noemen. De dansproductie is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, dank je wel daarvoor.

Kaartreservering:
Vanaf mei via de volgende link: https://de-poorterij.nl/programma/

*  Let op: voor deze voorstelling geldt vrije zitplaatsen. Graag wijzen we je erop dat je geen rechten kan ontlenen aan de zitplaats bij binnenkomst van de zaal.

N.b 1) Een stoel reserveren in een rij in het theater is niet mogelijk. Wie het eerst binnen is heeft de beste zitplaatsen.
 Wij verzoeken het publiek met klem op tijd aanwezig te zijn. Als men te laat is bent moet men wachten tot de pauze en krijgt men een toegewezen plaats.
N.b 2) Baby’s en peuters mogen absoluut niet op schoot, (strikte brandweervoorschriften waar wij ons aan moeten houden) en voor hen moet ook een kaartje gekocht worden. 

Alle nieuwsbrieven en bestelformulieren van DVD en foto’s:

Nieuwsbrief Februari

Hulpouderformulier

Wil je sponsoren?

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.