DANSSTUDIO DDC

Sophie van der dussen

Ik ben Sophie, 23 jaar en ik woon in Berlicum. Sinds dat ik vier jaar ben is dansen mijn lust en mijn leven en doe sindsdien niet meer anders. Ik heb verschillende stijlen gedanst maar mijn hart ligt vooral bij Modern en Jazz.

Tijdens mijn middelbare schooltijd kreeg ik de mogelijkheid om mijn school te combineren met dans door middel van de Vooropleiding Hedendaagse Dans in ‘s-Hertogenbosch. Door een topsportstatus kon ik én veel dansen én mijn middelbare school afronden. Nadat ik mijn diploma had behaald ging ik doorstuderen in de richting Danseductie aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Na mijn opleiding is mijn werk als dansdocent in een stroomversnelling gekomen en ben ik sinds januari 2024 trotse eigenaresse van Dansstudio DDC en heb ik het stokje van Mees over mogen nemen. Van je hobby je beroep maken is denk ik wel toepasselijk in mijn situatie.

Ik ben enorm blij dat ik iedere dag leerlingen mag enthousiastmeren en stimuleren tot iets wat ik al bijna 20 jaar met heel mijn hart doe en dat is dansen.

Naast dat ik algemeen en artistiek de leiding heb binnen de dansschool geef ik ook de volgende lessen:
JSS Volwassene (maandag, JHS 8+ gev., JHS 12+, Klassiek 1+2, Klassiek/modern 10+, Klassiek/modern 15+, Spitzen en Junior Showballet.

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.