Breakdance

Breakdance

Deze dansstijl gaat over het ontwikkelen van je eigen stijl, originaliteit en expressie. Je leert battlen als een echte B-boy of B-girl.

Breakdance

Deze dansstijl gaat over het ontwikkelen van je eigen stijl, originaliteit en expressie. Breakdance, ook bekend als breaking of b-boying of b-girling, is een van de grondleggers van de Hiphop cultuur. De stijl is ontstaan eind jaren 70, begin jaren 80, in de achterstandswijken in New York.

Allereerst zullen de kinderen kennis maken met het kenmerkende ritme van Hiphop. In eerste instantie leren ze het ritme herkennen en ze leren dit te combineren met de basisbewegingen. Natuurlijk wordt het uitdagend gemaakt door deze ritmische dansbewegingen te combineren met wat stoere acrobatische trucs. Belangrijke aspecten die tijdens de les ook aan bod zullen komen zijn; het verbeteren of onderhouden van de conditie, de ontwikkeling van performance en het samenwerken.

Een combinatie les van Streetdance, Hiphop, toprock (breakdance), locking, popping, footwork (breakdance), housing en tricks.

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Aanmelden proefles

Vul onderstaand formulier in en geef bij het bericht aan voor welke proefles je jezelf wil opgeven. Je krijg van ons een e-mail ter bevestiging.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.