DANSSTUDIO DDC

Emma janssen

Ik ben Emma, 26, woon in Tilburg en geef vanaf 2021 les bij Dansstudio DDC. Toen ik vier jaar was, ben ik begonnen met klassiek ballet, en sinds dat moment heb ik altijd gedanst en kwamen er steeds meer stijlen bij. Na de middelbare school heb ik twee jaar de opleiding Performing Arts, Dans gedaan aan het Nova College in Haarlem en daarna ben ik aangenomen op de Academie voor Danseducatie op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Hier heb ik vier jaar gezeten en inmiddels ben ik afgestudeerd dansdocent.

Bij Dansstudio DDC geef ik de lessen Peuterdans, Kleuterdans, JSS 6+ en JSS 8+, allemaal op de zaterdag.

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.