DANSSTUDIO DDC

Marloes Brouwer

Mijn naam is Marloes en ik geef bij DDC de lessen High Heels, Dancehall en JHS 6+, 8+ en 10+. Toen ik zes was ben ik begonnen met dansen en daarna nooit meer gestopt. Destijds ben ik begonnen met streetjazz, maar in de loop van de jaren heb ik in veel verschillende stijlen getraind, van ballet tot hiphop en meer. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste jaar van de opleiding docent dans bij Fontys Academt of the arts. Ik geniet ontzettend van dansen en deel dit graag met mijn leerlingen. Het allerleukst vind ik om de leerlingen te zien groeien, daar haal ik veel voldoening uit.

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.