Over ons

Dansstudio DDC is opgericht in 1985 en bestaat dus meer dan 30 jaar!

Geschiedenis…

 

1985…

Dansstudio DDC is opgericht in 1985 door Simone Kleinlooh onder de naam balletschool Simone Kleinlooh. Toen de balletschool zich later uitbreidde is de naam veranderd in Djazz Dance Centre.

 

2011..

In september 2011 is Djazz Dance Centre overgenomen door Debby van Dongen en Mees Heijman. In 2016 heeft Mees de dans & ballet studio helemaal voor zich genomen. Mees is een loyale en oud leerling van Simone. Mees heeft van dansen haar beroep gemaakt door middel van de opleiding HBO Fontys Dans acedemie uitvoerend jazz/urban te behalen. Mees verzorgt lessen en is artistiek- en zakelijkleider. Simone heeft in die jaren een mooie dansschool opgebouwd en Mees zal in haar eigen visie deze dansschool voortzetten.

In 2021 is de naam Djazz Dance Centre overgegaan in Dansstudio DDC.

 

 

2024..

In Januari 2024 is Dansstudio DDC overgenomen door Sophie van der Dussen. Sophie heeft vroeger les gehad van Mees in de stijlen Jazz en Urban op haar vooropleiding destijds. Na de vooropleiding is ze gaan studeren aan Fonty’s Hogeschool voor de Kunsten in de richting danseducatie. Dansstudio DDC was Sophie haar stageplaats in het laatste jaar van haar opleiding, daarna belandde alles in een stroomversnelling en in januari 2024 was het dan zover. Mees droeg het stokje van de Dansschool aan Sophie over.

Dansstudio DDC is een dansschool met veel geschiedenis en met een bijna 40 jarig bestaan hopen we dat we nog vele jaren dansers mogen verbinden, inspireren met onze lessen en mooie voorstellingen mogen maken met zijn alle als één grote dansfamilie.

Team Dansstudio DDC

 

 

 

Verschillende dansstijlen

Wat in al die jaren hoog in het vaandel staat bij Dansstudio DDC zijn de vernieuwende moderne dansstijlen. Je kunt bij ons terecht voor de basisstijlen Klassiek Ballet, Jazz, Hiphop. Daarnaast bieden we ook combinaties aan van stijlen zoals JHS wat staat voor Jazz, Hiphop en Streetdance of JSS wat staat voor Jazz, Streetdance en Show en niet te vergeten onze breakdance, spitzen en peuter/kleuterlessen.

Wij hebben binnen onze dansschool drie wedstrijdteams die ieder jaar weer deelnemen aan diverse wedstrijden.

Bij Dansstudio DDC bieden we een plek voor jong en oud aangezien we geloven dat je nooit te oud bent om te leren en om te bewegen op de muziek.

"Dansen geeft je vrijheid"

– Dansstudio DDC.

"Ik ben trots dat na 30 jaar de dansschool nog steeds een succes is"

– Dansstudio DDC.

Onze partners:

Via deze weg willen wij natuurlijk onze partners bedanken.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.