DANSSTUDIO DDC

Leander Tukker

Ik ben Leander Tukker, ik ben 20 jaar en ik ben al mijn hele leven woonachtig in Zaltbommel. Mijn dans avontuur ben ik als +/- 8 jarig jochie begonnen met streetdance. Opgeteld dans ik nu dus al ongeveer 12 jaar.

Al was mij wel vrij snel duidelijk dat ik liever wilde breakdancen, aangezien ik dit veel stoerder vond. Vanaf mijn 8e levensjaar ben ik steeds meer gaan groeien. Ik ben verschillende lessen gaan volgen binnen DDC en dat leidde er uiteindelijk toe dat ik mijzelf een lid mocht noemen van Out of The Box, ons legendarische wedstrijdteam! Dit was voor mij een jongensdroom die uitkwam.

Daarnaast heb ik afgelopen voorstelling ook nog de eer mogen hebben om Gepetto (de vader van Pinokkio) te mogen spelen in de voorstellen ‘Pinokkio’.

Ik mocht uiteindelijk ook in de grote voetsporen treden van Jayd (de vorige breakdance-docent) en de lessen breakdance gaan verzorgen. Momenteel verzorg ik daarom ook de breakdance 6+ (15:30-16:30) en de breakdance 10+ (16:30-17:30) lessen op de vrijdagmiddag.

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.