Modern

Modern

Deze dansstijl bestaat al langer dan je waarschijnlijk denkt, maar blijft zijn naam eer aan doen door steeds in nieuwe vormen op te duiken.

Moderne Dans

Deze dansstijl bestaat al langer dan je waarschijnlijk denkt, maar blijft zijn naam eer aan doen door steeds in nieuwe vormen op te duiken. Dat is ook niet zo gek, want modern kenmerkt zich vooral door vrijheid. Ook al is techniek belangrijk, binnen deze stijl is veel ruimte voor persoonlijke invulling en expressie. Dans is een taal en door niet alleen je lijf, maar ook je creativiteit te trainen leer je die steeds beter spreken.

In deze les mixt de docente haar eigen stijl met bestaande technieken en laat ze ook ruimte vrij voor inbreng van de leerlingen. In deze les worden technische oefeningen (staand en over de grond) afgewisseld met improvisatie en wordt er steeds naar het aanleren van een uitdagende combinatie toegewerkt. Soms is die vloeiend en lyrisch en soms krachtig en explosief. Een les waarin iedereen met danskriebels zijn ei kwijt kan.

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Aanmelden proefles

Vul onderstaand formulier in en geef bij het bericht aan voor welke proefles je jezelf wil opgeven. Je krijg van ons een e-mail ter bevestiging.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.