DANSSTUDIO DDC

Donna floor

Mijn naam is Donna en ik ben 21 jaar oud. Ik dans als sinds dat ik 6 jaar ben. Zelf volg ik ook lessen bij DDC en heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende dansstijlen en docenten. Zo doe ik aan hiphop, dancehall, high Heels en showballet. Vroeger deed ik altijd net als of ik dansles aan het geven was aan mijn knuffels, het was dus altijd al een droom geweest om dansles te geven. Toen ik de kans kreeg om dans docent te worden was ik natuurlijk super blij. Ik geef momenteel hiphop volwassenen op de dinsdag en doe dit met super veel passie. Ik probeer de lessen variërend te maken en te vragen wat de behoeftes zijn van de leerlingen/dansers. Het is altijd heel gezellig in de lessen en er wordt hard gewerkt, ik haal dan zelf ook altijd veel energie uit de lessen. Ik hoop daarom ook dat ik dit nog voor een lange tijd kan blijven doen!

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.