Peuter/Kleuterdans

Peuter / kleuterdans

Peuterdans is voor kinderen vanaf 3 jaar. Hierna kunnen ze doorstromen naar de kleuterdans. Dit is voor 4 & 5 jaar.

Peuterdans

Dans voor kinderen vanaf 3 jaar. Tijdens deze les van 45 minuten, wordt er spelenderwijs gedanst rondom thema’s als de seizoenen, feestdagen en dieren. Dit geeft jonge kinderen herkenning en houvast. De muziek en de oefeningen ondersteunen en stimuleren de verbeelding en de fantasie van de hele jonge kinderen. Doorstroom is mogelijk naar de kleutergroepen.

Kleuterdans

Algemene dans ontwikkeling voor kinderen vanaf 4 en 5 jaar. Tijdens deze les van 45 minuten, worden muzikaliteit, ritme, motoriek en creativiteit gestimuleerd. Naast de thema’s seizoenen en feestdagen worden er ook sprookjes gedanst en bijvoorbeeld over de zon en de maan. Er wordt gedanst in een kring, in een treintje of met zijn tweetjes. Kinderen leren huppelen, marcheren en andere pasjes. De fantasie wordt geprikkeld bijvoorbeeld; een rups die een hele mooie vlinder wordt of er wordt met alle kinderen een verhaaltje gedanst. Doorstroom is mogelijk naar de klassieke ballet, JSS en JHS danslessen voor de jeugd vanaf 6 jaar.

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Aanmelden proefles

Vul onderstaand formulier in en geef bij het bericht aan voor welke proefles je jezelf wil opgeven. Je krijg van ons een e-mail ter bevestiging.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.