High heels

High Heels

Neem je High Heels mee en maak je klaar om je lichaamsbewustzijn en het vertrouwen in jezelf een boost te geven.

 

High Heels

Neem je High Heels mee en maak je klaar om je lichaamsbewustzijn en het vertrouwen in jezelf een boost te geven. De focus zal liggen op vrouwelijkheid, energie, krachtopbouw en de behendigheid die nodig is om op hoge hakken te bewegen. Naast het aanleren van choreografie worden er catwalk oefeningen gedaan en werken we aan uitstraling en je performance kwaliteiten.

Heels Dance is een dansvorm die ontstaan is in de Verenigde Staten en Europa in de late 20e en vroege 21e eeuw, genoemd naar één van zijn onderscheidende kenmerken: het dragen van schoenen met hoge hakken. Dansen op hakken is enorm in populariteit gestegen en is niet meer weg te denken uit tv-programma’s, concerten en videoclips van grote artiesten. Vrouwelijke bewegingen met een uitdagende attitude en een vleugje hiphop worden uitgevoerd op torenhoge hakken. Vergis je niet: dansen op hakken is niet alleen weggelegd voor vrouwen. Integendeel zelfs. Mannelijke dansers kunnen dit net zo fantastisch uitvoeren!

 

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Aanmelden proefles

Vul onderstaand formulier in en geef bij het bericht aan voor welke proefles je jezelf wil opgeven. Je krijg van ons een e-mail ter bevestiging.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.