HipHop

HipHop

Hiphop is een funky dansvorm die in de straten van Amerika is ontstaan en door videoclips ook in Nederland razend populair is geworden.

Hiphop

 

Hiphop is een funky dansvorm die in de straten van Amerika is ontstaan en door videoclips ook in Nederland razend populair is geworden. Hiphop is een leuke ontspannende manier van dansen, die zowel goed is voor je conditie als voor je expressie. Een brede dansvorm waarin verschillende dans en muziekstijlen, zoals funk, house, street/show en hiphop, voorbij komen. De Hiphop techniek wordt Stapsgewijs aangeleerd en vervolgens wordt er een danscombinatie aangeleerd.

Hiphop wordt ook wel omschreven als Urban.

Urban is een brede verzamelnaam van verschillende dansstijlen die ontstaan zijn op straten/clubs van verschillende culturen. Zoals hiphop in al zijn voor vormen: breakdance, popping, locking en krumping. Maar ook alle soorten house dance: New York house, trance/gogo, two-step, jump style en zelfs salsa en afrikaanse dans.

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Aanmelden proefles

Vul onderstaand formulier in en geef bij het bericht aan voor welke proefles je jezelf wil opgeven. Je krijg van ons een e-mail ter bevestiging.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.