Dancehall

Dancehall

De nieuwste en energieke dansstijl binnen Dansstudio DDC. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Dancehall 

Dancehall is een energieke Jamaïcaanse dansstijl met afro en hiphop invloeden. Wat je bij deze soort dans mag verwachten is dat je leert bewust te bewegen met je heupen en borst op leuke reggae muziek. Hoewel er bij dancehall vaak de nadruk wordt gelegd op de beweging van de heupen draait het niet enkel om ‘booty shaken’. De techniek en attitude die nodig is om van deze dans een succes te maken vragen de capaciteit om je volledig te laten gaan maar tegelijk de controle over je heupen te houden.

Kernwoorden die je na een dancehall les vaak hoort zijn: exotisch, energiek, stoer en vooral heel dynamisch. Dancehall is een actieve dansstijl, er wordt gedanst op dancehall muziek een subgenre van de reaggae muziek. Dancehall is een afwisseling van strakke bewegingen met soepele/losse bewegingen. Het is vooral ook een intensieve en explosieve workout waarbij je je hele lichaam gebruikt.

 

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Aanmelden proefles

Vul onderstaand formulier in en geef bij het bericht aan voor welke proefles je jezelf wil opgeven. Je krijg van ons een e-mail ter bevestiging.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.