Showballet

Showballet

Het  showballet is voor gevorderde dansers vanaf 16 jaar en focust zich op het totaalpakket van verschillende dansstijlen..

Showballet

Het  showballet is voor gevorderde dansers vanaf 16 jaar en focust zich op het totaalpakket van verschillende dansstijlen. 

De les duurt 1,5 uur en bestaat uit een algemene warming up en technische oefeningen vanuit klassiek en jazz zoals bijvoorbeeld tendu, plié, het oefenen van turns en ruimtegebruik en werken aan lenigheid. Daarna gaat de aandacht naar een oversteek en choreografie. 

De dansstijlen die we gebruiken in de lessen zijn; theater/musical jazz, moderne jazzdans, klassiek modern, streetdance/hip hop/videoclip, lyrical jazz zelfs tot aan afrikaanse invloeden.

Junior Showballet

Er is ook een junior showballet en dit is een voorbereiding op het showballet. Deze les kun je volgen vanaf 12 jaar en duurt 1 uur.

Bij het Junior Showballet ligt de focus ook op verschillende stijlen combineren in één les en daardoor een diverse en brede techniek ontwikkelen. 

Telefoon

06-31072855

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Aanmelden proefles

Vul onderstaand formulier in en geef bij het bericht aan voor welke proefles je jezelf wil opgeven. Je krijg van ons een e-mail ter bevestiging.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.