Showballet

Showballet

Het  showballet is voor gevorderde dansers vanaf 16 jaar en focust zich op het totaalpakket van verschillende dansstijlen..

Showballet

Het  showballet is voor gevorderde dansers vanaf 16 jaar en focust zich op het totaalpakket van verschillende dansstijlen. Het showballet wordt ingezet voor optredens en in de les zijn we vaak bezig met het maken en voorbereiden optredens

De les duurt 1,5 uur en bestaat uit een algemene warming up en technische oefeningen vanuit klassiek en jazz zoals bijvoorbeeld tendu, plié, het oefenen van turns en ruimtegebruik en werken aan lenigheid. Daarna wordt de volledig aandacht gelegd op een choreografie voor een optreden.

Belangrijk is, omdat een showballet meerdere optredens heeft per jaar, dat ze elkaar aanvullen en aanvoelen in de choreografieen. De dansstijlen die we gebruik voor de optredens en gebruiken in de lessen zijn; theater/musical jazz, moderne jazzdans, klassiek modern, streetdance/hip hop/videoclip, lyrical jazz zelfs tot aan afrikaanse invloeden.

Er is ook een junior showballet en dit is een voorbereiding op het showballet welke optredens verzorgt. Deze les kun je volgen vanaf 12 jaar en duurt 1 uur.

Telefoon

06-30053532 

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Aanmelden proefles

Vul onderstaand formulier in en geef bij het bericht aan voor welke proefles je jezelf wil opgeven. Je krijg van ons een e-mail ter bevestiging.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.