JHS & JSS

JHS & JSS

JHS is een afkorting voor Jazz, hiphop en streetdance & JSS is een afkorting van jazz show en streetdance deze dansles kun je volgen vanaf 6 jaar.

Jazz / hiphop / streetdance

JHS is een afkorting voor Jazz, hiphop en streetdance deze dansstijl die er is voor jeugd vanaf 6 jaar. Vaak is er op deze leeftijd nog geen keuze voor een specifieke dansstijl. Door het volgen van JHS kunnen ze proeven van de verschillende dansstijlen en hierna hun definitieve keuze maken.

De dansles wordt gegeven op een moderne manier en op hippe muziek. De basis van deze les bestaat uit een warming-up, techniek oefeningen ter voorbereiding op een choreografie en het aanleren van een choreografie en/of dansstijl. Dit is een goede basis voor alle dansstijlen waarna de leerlingen gemakkelijk door kunnen stromen naar jazz/modern, klassiek of hiphop.

In JHS kunnen leerlingen zich ontwikkelen naar een danser die ze willen zijn.

Jazzdansstijlen zijn globaal onder te verdelen in; theater/musical jazz, moderne jazzdans, streetdance/hip hop/videoclip en lyrical jazz zelfs tot aan afrikaanse invloeden

Jazz / show / streetdance

JSS is een afkorting van jazz show en streetdance deze dansles kun je volgen vanaf 6 jaar. Ook JSS is een combinatieles maar hierin wordt meer de nadruk gelegd op de technische aspecten van de moderne dans.

Als kinderen al een duidelijke voorkeur hebben voor showballet of klassiek kunnen ze de keuze maken voor deze dansles.

Telefoon

06-30053532 

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Aanmelden proefles

Vul onderstaand formulier in en geef bij het bericht aan voor welke proefles je jezelf wil opgeven. Je krijg van ons een e-mail ter bevestiging.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.