Voorstelling 2020

DANS IN DE POORTERIJ
Op 20 en 21 juni 2020 zal DDC hun 2-jaarlijkse dansproductie neerzetten  met alle leerlingen van DDC!
Meer informatie over deze voorstelling zal snel volgen.

Hierbij alvast wat belangrijke data op een rijte:
– Zondag 7 juni:  Doorloop

– Vrijdag 19 juni: Generale repetitie aan het begin van de avond.

– Zaterdag 20 juni: 2 voorstellingen. 

– Zondag 21 juni: 2 voorstellingen. 

Dansvormen en samenwerking
Dansstudio DDC is al meer dan 30 jaar een begrip in de Bommelerwaard. De dansschool biedt meer dan 300 leerlingen een brede keuze aan moderne en klassieke dansvormen: Jazz, Hiphop, Streetdance, Klassiek, Modern, Showballet, Burlesque, Peuter- en kleuterdans en Algemene dansvorming voor meisjes, jongens, kinderen, tieners en volwassenen. In deze voorstelling komen al deze verschillende dansvormen bij elkaar in een vloeiende en afwisselende show voor jong en oud.

De voorstelling wordt gemaakt in samenwerking met getalenteerde artiesten op het gebied van dans, licht, geluid en video en mag zich met recht een professionele amateurvoorstelling noemen. Hierdoor is de voorstelling niet alleen bijzonder voor ouders en familie van leerlingen, maar ook zeker de moeite waard voor liefhebbers van dans en cultuur.

 

Kaartreservering:
Vanaf 1 mei via onderstaande knop:

*  Let op: voor deze voorstelling geldt vrije zitplaatsen. Vanwege technische redenen wordt er echter bij de reservering van de kaartjes gevraagd om zitplaatsen te kiezen, welke ook op de tickets komen te staan. Graag wijzen we je erop dat je geen rechten kan ontlenen aan de zitplaats bij binnenkomst van de zaal.

N.b 1) Een stoel reserveren in een rij in het theater is niet mogelijk. Wie het eerst binnen is heeft de beste zitplaatsen.
Wij verzoeken het publiek met klem op tijd aanwezig te zijn. Als men te laat is bent moet men wachten tot de pauze en krijgt men een toegewezen plaats.
N.b 2) Baby’s en peuters mogen absoluut niet op schoot, (strikte brandweervoorschriften waar wij ons aan moeten houden) en voor hen moet ook een kaartje gekocht worden. Leerlingen die meedoen aan de voorstelling mogen niet na afloop van hun dans de zaal in, dit geeft teveel onrust omdat ze o.a. ook bij de Finale het toneel weer op moeten. Een kaartje voor hen kopen heeft dus geen zin.

Alle nieuwsbrieven en bestelformulieren van DVD en foto’s.

Dank je wel sponsoren dat jullie deze voorstelling mede mogelijk hebben gemaakt!

  • Dr. Vinyl
  • Topredactie
  • Online Identity
  • SH Meesterschilder
  • Yoga studio Ganesha
  • Driestroomhuis de Brug Heerewaarden
  • Bovli Solutions

Telefoon

06-30053532 

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.