DANSproductie 1 en 2 juli 2023

PREMIERE IN DE POORTERIJ

Op 1 en 2 juli 2023 stralen de dansers van DDC op het podium van theater De Poorterij. Deze grote productie met alle leerlingen van DDC, onder leiding van Mees Heijman & het docententeam van DDC is een groot feest. Centraal in de dansproductie staat de ode aan alle dansers van DDC en de mogelijkheid om hen een podium te geven in hun eigen mysterieuze en magische wereld van dans.

Het team van DDC heeft de afgelopen jaren laten zien gevarieerde en pakkende producties neer te kunnen zetten. De dansvoorstelling is dan ook niet alleen interessant voor familie en vrienden van deelnemende dansers, maar ook voor liefhebbers van dans, kunst en cultuur.

De voorstellingen zijn op: zaterdag 1 juli 15:00u en 19:00u en op zondag 2 juli om 11.00u en 15.00u.                   

Vrijdagavond 30 juni is een generale repetitie avond uitsluitend voor de dansers en leerlingen van DDC.

 

 

Dansvormen en samenwerking
Dansstudio DDC is al meer dan 30 jaar een begrip in de Bommelerwaard. De dansschool biedt meer dan 300 leerlingen een brede keuze aan moderne en klassieke dansvormen: Jazz, Hiphop, Streetdance, Klassiek, Modern, Showballet, Burlesque, Peuter- en kleuterdans en Algemene dansvorming voor meisjes, jongens, kinderen, tieners en volwassenen. In deze voorstelling komen al deze verschillende dansvormen bij elkaar in een vloeiende en afwisselende show voor jong en oud.

De dansfilm is gemaakt in samenwerking met getalenteerde artiesten op het gebied van dans, licht, geluid en video en mag zich met recht een professionele amateur dansproductie noemen. 

 

Kaartreservering:
Vanaf mei via de volgende link: 

*  Let op: voor deze voorstelling geldt vrije zitplaatsen. Graag wijzen we je erop dat je geen rechten kan ontlenen aan de zitplaats bij binnenkomst van de zaal.

N.b 1) Een stoel reserveren in een rij in het theater is niet mogelijk. Wie het eerst binnen is heeft de beste zitplaatsen.
Wij verzoeken het publiek met klem op tijd aanwezig te zijn. Als men te laat is bent moet men wachten tot de pauze en krijgt men een toegewezen plaats.
N.b 2) Baby’s en peuters mogen absoluut niet op schoot, (strikte brandweervoorschriften waar wij ons aan moeten houden) en voor hen moet ook een kaartje gekocht worden. 

Alle nieuwsbrieven en bestelformulieren van DVD en foto’s.

Dank je wel sponsoren dat jullie deze voorstelling mede mogelijk hebben gemaakt!

  • Het Succes
  • Modern People
  • Yoga studio Ganesha

Telefoon

06-30053532 

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.