DANSFILM (RE)UNITING

PREMIERE IN DE POORTERIJ

Kaartverkoop première dansfilmvoorstellingen Dansstudio DDC start 10 maart

Op 1,2 en 3 april a.s. schijnen de dansers van DDC op het witte doek van theater De Poorterij met hun speciale dansfilm ‘[RE]UNITING’. Deze speciale productie, onder leiding van Mees Heijman & Jayd Barbosa, is gemaakt ten tijde van corona en zijn wij op zoek gegaan naar de mogelijkheden. Centraal in de dansfilm staat de ode aan alle dansers van DDC en de mogelijkheid om hen een digitaal podium te geven in hun eigen mysterieuze en magische wereld van dans.

De dansfilm ‘[RE]UNITING’ gaat over de zoektocht van vier zussen naar hun roots. Een dansfilm over ontmoeting, hereniging en verbinding. Het team van DDC heeft de afgelopen jaren laten zien gevarieerde en pakkende producties neer te kunnen zetten. De dansfilm is dan ook niet alleen interessant voor familie en vrienden van deelnemende dansers, maar ook voor liefhebbers van dans, kunst en cultuur.

De voorstellingen zijn op: vrijdag 1 april om 19:00u*, zaterdag 2 april 15:00u en 19:00u en op zondag 3 april om 11.00u en 15.00u.                   

*De vrijdagavond is een première avond uitsluitend voor de filmsterren en leerlingen van DDC vanaf 8 jaar.

*De vertoningen op zaterdag en zondag worden ook gezien als première (voor de leerlingen t/m 8 jaar)

De prijzen zijn (inclusief de servicekosten van €1 euro) per ticket:

Volwassenen:                €9,50 euro

Kinderen tot 12 jaar:     €7,50 euro

Deze prijzen gelden ook voor de leerlingen met een vrijkaartje die voor de tweede keer de film willen bekijken.

Dansvormen en samenwerking
Dansstudio DDC is al meer dan 30 jaar een begrip in de Bommelerwaard. De dansschool biedt meer dan 300 leerlingen een brede keuze aan moderne en klassieke dansvormen: Jazz, Hiphop, Streetdance, Klassiek, Modern, Showballet, Burlesque, Peuter- en kleuterdans en Algemene dansvorming voor meisjes, jongens, kinderen, tieners en volwassenen. In deze voorstelling komen al deze verschillende dansvormen bij elkaar in een vloeiende en afwisselende show voor jong en oud.

De dansfilm is gemaakt in samenwerking met getalenteerde artiesten op het gebied van dans, licht, geluid en video en mag zich met recht een professionele amateur dansproductie noemen. 

 

Kaartreservering:
Vanaf 10 maart via de volgende link: https://reuniting.eventgoose.com 

*  Let op: voor deze voorstelling geldt vrije zitplaatsen. Graag wijzen we je erop dat je geen rechten kan ontlenen aan de zitplaats bij binnenkomst van de zaal.

N.b 1) Een stoel reserveren in een rij in het theater is niet mogelijk. Wie het eerst binnen is heeft de beste zitplaatsen.
Wij verzoeken het publiek met klem op tijd aanwezig te zijn. Als men te laat is bent moet men wachten tot de pauze en krijgt men een toegewezen plaats.
N.b 2) Baby’s en peuters mogen absoluut niet op schoot, (strikte brandweervoorschriften waar wij ons aan moeten houden) en voor hen moet ook een kaartje gekocht worden. 

Alle nieuwsbrieven en bestelformulieren van DVD en foto’s.

Dank je wel sponsoren dat jullie deze voorstelling mede mogelijk hebben gemaakt!

  • Het Succes
  • Modern People
  • Yoga studio Ganesha

Telefoon

06-30053532 

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.