Covid-19 update

– 18-01-2021

Lieve dansers,

Door de verlengde lockdown zijn er t/m 9 februari helaas geen lessen in onze dansstudio. Blijven dansen en bewegen, ontspanning en plezier is heel belangrijk en gezond! Wij doen er alles aan om iedereen door te laten dansen.Aankomende weken staan we voor jullie klaar met:

• Online danslessen (regulier lesrooster) via Zoom

• Buitendans lessen

• Online lessen en tutorials via onze YouTube pagina

• Leuke challenges via onze social media kanalen

Blijf je mail en de WhatsApp groepen goed in de gaten houden voor de informatie voor de buitendans lessen en de zoom links voor de online lessen.

Tot Dans!

p.s Ontvang je geen informatie van je docent, graag contact opnemen via info@dansstudioddc.nl 

– 14-01-2021

✨💕 DDC DANST DOOR 💕✨
Helaas hebben we afgelopen dinsdag niet het nieuws ontvangen, waar we allemaal op hadden gehoopt.. 😔
Maar!! Ondanks alles, dansen we bij DDC gewoon door! 🤩
Juist in deze tijden is het extra belangrijk om lekker te blijven bewegen 💪
Op dit moment geven we onze lessen online en buiten (voor leerlingen t/m 17 jaar). Buiten is het erg koud, maar het is heerlijk om jullie weer te zien en met jullie samen te zijn (op 1,5m afstand natuurlijk). 🤗🤗
Je hoort altijd van jouw docent of de les online of buiten plaatsvindt. Dit delen we ook op onze social media 💻🌳
Tot in de lessen!! 💃🕺

 

– 05-01-2021

✨ I❤️DDC ✨
Zo! Allereerst willen wij jullie een heel fijn, gezond en gelukkig 2021 wensen!! 🎉🥰
We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en weer helemaal klaar zijn om te gaan dansen!! 💪
Vanaf vandaag starten al onze lessen weer! Zowel online, als buiten. 💻🌳
Je hoort van jouw docent of de les online plaatsvindt, of buiten (alleen voor leerlingen t/m 17 jaar)! Ook zullen we dit doorgeven op social media. 😊
Vanaf nu zullen we ook hard aan de slag gaan met onze productie, spannend!!! 🤗🤗
Heel veel plezier in de lessen!! 💃🕺

 

– 15-12-2020

‼️ UPDATE CORONA ‼️
Lieve danser, ouder(s) en verzorger(s), ⁣
Helaas zijn ook wij genoodzaakt om de deuren van onze dansschool te sluiten. Deze sluiting gaat per direct in en zal duren tot tenminste dinsdag 19 januari 2021. 😔
Maar… Niet getreurd! Online blijft DDC natuurlijk open! 🤩🥳
Juist in deze tijden is het belangrijk om op een veilige manier samen te komen en een moeilijk jaar op een gezellige manier af te sluiten. Per direct zullen wij dus al onze lessen online gaan aanbieden. 💻💃🕺
Meer informatie hierover, ontvang je van jouw docent (via de mail of Whatsapp groepen). ⁣
Wij wensen jullie allemaal fijne dagen in deze uitzonderlijke tijd. 🎄🎊
Wees lief voor jezelf en anderen. DDC kijkt uit naar een gezond en gelukkig 2021!! 🍀
Tot in de online lessen! 😊😊
Liefs, ⁣
Team Dansstudio DDC

 

– 19-11-2020

✨💕 GOED NIEUWS 💕✨
Yessss!! Vanaf vandaag mogen al onze groepen weer dansen in onze mooie zaal! 🤩🤩
Wij zijn super blij! Jullie ook? ☺️
Het is fijn dat we weer mogen dansen in onze zaal, maar dan moeten we er wel samen voor zorgen dat dit veilig is! Helpen jullie ook mee? 🥰
Hierbij de belangrijkste regels en maatregelen op een rijtje: ⁣
1. Houd overal 1,5m afstand ‼️
2. Was of desinfecteer je handen 🧼
3. Blijf thuis bij klachten 🤧❌
4. Kleedkamers en de zitruimte zijn gesloten 🙅‍♀️🙅🙅‍♂️
5. Ouders blijven buiten 🙈
6. Dringend advies tot het dragen van een mondkapje voor leerlingen vanaf 13 jaar (in de danszaal mag deze af) 😷
DDC vindt het belangrijk dat we kunnen blijven dansen in een veilige omgeving voor iedereen! Wij rekenen er dan ook op dat iedereen zich houdt aan onze maatregelen! 😊
Heeeel veel plezier in de lessen!! 💃🕺✨

– 04-11-2020

Beste leerlingen en ouders/verzorgers van DDC,

 

Ook bij DDC hebben wij gisteren/dinsdagavond vol spanning gekeken naar de laatste persconferentie rondom het coronavirus. Hierbij een update wat de nieuwe maatregelen betekenen voor DDC en onze danslessen;

 

 • Leerlingen t/m 17 jaar mogen gewoon in groepsverband blijven dansen in onze zaal. Hierbij houden we ons nog steeds aan de strenge regels en maatregelen om de veiligheid van de leerlingen, onze docenten en de mensen in hun omgeving te waarborgen.
 • Leerlingen 18 jaar en ouder mogen de komende twee weken helaas niet meer in groepsverband dansen in onze zaal. Deze lessen zullen vanaf donderdag 5 november geheel online aangeboden worden, hierdoor hoeven jullie niets te missen! De online lessen worden gegeven op de reguliere lestijd. Extra informatie over de online lessen krijg je van jouw docent. Houd de groepsappen dus goed in de gaten!
 • Er zijn ook dansgroepen waarin leerlingen die jonger zijn dan 18 samen dansen met leerlingen ouder dan 18 jaar. Ben je in 18 jaar of ouder? Dan kom je niet naar de les en volg je hem online. Ben je 17 jaar of jonger? Dan mag je de les in onze danszaal volgen!

 

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met jouw docent of stuur ons een mailtje!

 

Liefs,

Team Dansstudio DDC

 

 

✨💃 DDC BLIJFT DANSEN 🕺✨ na persconferentie 13 oktober.

Pfoeee! Wat een opluchting!! Dinsdag was het even spannend (en zelfs nog even onduidelijk), maar met een gerust hart kunnen we zeggen; DDC MAG BLIJVEN DANSEN 🤩

Dans is een uitzondering op de regel, zoals in de foto hierboven te lezen is (deze screenshot komt rechtstreeks van https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven  en is te vinden onder het kopje “Kunstbeoefening zoals acteren, blazen, dansen en zingen”). Wij vallen dus NIET onder ‘teamsport’.

Er zal niet heel veel veranderen tijdens onze lessen, maar we zullen ons extra streng aan onze regels en maatregelen houden, om ervoor te zorgen dat we op een veilige manier kunnen blijven dansen.
In de lessen met leerlingen ouder dan 18 jaar zullen we ervoor zorgen dat er altijd 1,5 meter afstand gehouden kan worden (onze lessen worden hier inhoudelijk op aangepast). Iedereen in deze lessen kan en zal gevraagd worden om op zijn/haar eigen plek te blijven staan.

DDC vindt het belangrijk dat we kunnen blijven dansen in een veilige omgeving voor iedereen! Wij rekenen er dan ook op dat iedereen zich houdt aan onze maatregelen! 😊

Volgende week is het herfstvakantie 🍂 Van maandag 19 oktober t/m zondag 25 oktober is DDC gesloten. Op dinsdag 27 oktober beginnen onze lessen weer! 🤩

Tot in de lessen!! 💃🕺

Beste leerlingen en ouders/verzorgers van DDC,

 

Naar aanleiding van de laatste persconferentie heeft ook DDC onze coronamaatregelen en -regels aangepast om de veiligheid van onze leerlingen, docenten en de mensen in hun omgeving te waarborgen.

 

De volgende maatregelen gelden vanaf nu, tot nader order:

 • Het is niet meer toegestaan voor ouders/verzorgers om het gebouw te betreden, hierdoor wordt het namelijk echt te druk. Leerlingen dienen dus alleen naar de danszaal te komen, zo veel mogelijk al omgekleed.
 • Voor alle groepen waar leerlingen dansen tot 8 jaar, zal de docent naar beneden komen om de leerlingen op te halen. De leerlingen uit deze groepen dienen dus beneden te wachten, tot de docent hen komt ophalen. Vervolgens lopen we gezamenlijk naar de danszaal. Het is dus extra belangrijk om op tijd te zijn voor de les! Na afloop van de les, brengen de docenten de leerlingen ook weer netjes naar beneden. De docenten zullen tijdens het ophalen en brengen van de leerlingen een mondkapje dragen.Bij de volgende groepen zal de docent naar beneden komen: JHS 6+ (woensdag 15:30 – 16:30 Juf Gioia), Klassiek I (woensdag 17:00 – 18:00 Juf Odile), JHS 6-10 jaar (donderdag 16:00 – 17:00 Juf Gioia), Breakdance I (vrijdag 15:30 – 16:30 Meester Jayd), Peuters (zaterdag 09:00 – 09:45 Juf Gioia & Suus), Kleuters I (zaterdag 09:50 – 10:35 Juf Gioia & Suus), Kleuters II (zaterdag 10:40 – 11:25 Juf Gioia & Suus) en JSS 6+ (zaterdag 11:30 – 12:30 Juf Gioia).
 • In de gang op de derde verdieping is een duidelijke looproute aangebracht om kruisend verkeer tegen te gaan. Volg deze!
 • Onze zithoek hebben we (tijdelijk) opgeruimd, zodat hier niet meer gezeten kan worden.
 • Ben je veel te vroeg voor de les? Wacht dan even buiten.
 • Voor het gebruik van mondkapjes volgen we de richtlijnen van het RIVM; dringend advies tot dragen van mondkapjes bij het betreden van het gebouw.

Dansstudio DDC – Corona Regels & Richtlijnen 

 • Kom alleen gezond naar de danslessen toe. Heb jij of een gezinslid/huisgenoot in de afgelopen 24 uur last gehad van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts? Sla de les dan over en meld je netjes af. 

 • Het is VERPLICHT om vóór en na de dansles je handen goed te wassen met zeep. Dit kan op de toiletten. Ook hangen er dispensers met desinfectiemiddel bij de ingang van het trappenhuis op de begane grond. 

 • Buiten, in het trappenhuis, in de lift, in de gang en in de zithoek is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. 

 • In de danszaal hoeven dansers geen 1,5 meter afstand te houden. Deze afstand zullen we grotendeels wel toepassen. Om dit mogelijk te maken hebben we stippen op onze vloer geplakt. Deze stippen liggen minimaal 1,5 meter uit elkaar, zodat we allemaal gemakkelijk afstand kunnen houden

 • Ouders mogen (als dit écht nodig is) met hun kind mee naar de danszaal lopen. Wel moeten ook de ouders zich dan aan de regels houden. Is het niet nodig om mee te lopen? Zet uw kind dan gewoon beneden af om drukte in de dans- en sportschool te voorkomen. 

 • Wees op tijd voor de dansles, maar ook niet veel te vroeg! Er zit vanaf het nieuwe seizoen geen tijd tussen twee lessen, dus probeer onnodige drukte te voorkomen. 

 • Volg altijd de instructies van jouw docent, een andere docent of medewerkers van de sportschool op. 

 • En als allerbelangrijkste; gebruik je gezond verstand. Spreek elkaar aan als je iets ziet wat niet fijn voelt. Samen staan we sterk!

DDC zorgt ervoor dat oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklink, barre, etc.) meerdere malen per dag worden schoongemaakt.

Persbericht INTRAINWEEK

BUITEN ROOSTER

– 30 juni; Maatregelen

‼️ BELANGRIJK ‼️

We zijn natuurlijk super blij dat we vanaf woensdag 1 juli weer in onze mooie danszaal mogen dansen, maar we moeten ons daarbij wel houden aan de richtlijnen van het RIVM. Alleen als we ons allemaal netjes aan deze regels houden, kunnen we veilig in onze danszaal dansen. ⁣

Hierbij alles op een rijtje: ⁣

▫️ Kom alleen gezond naar de danslessen toe. 🤧 Heb jij of een gezinslid/huisgenoot in de afgelopen 24 uur last gehad van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts? Sla de les dan over. ⁣
▫️ Het is VERPLICHT om vóór en na de dansles je handen goed te wassen met zeep. 🛁🦠 Ook hangen er dispensers met desinfectiemiddel bij de ingang van het trappenhuis. ⁣
▫️ Buiten, in het trappenhuis, in de lift, in de gang en in de zithoek is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Tijdens het dansen in de zaal hoeft dit niet. ⁣
▫️ Ouders mogen (als dit écht nodig is) met hun kind mee naar de danszaal lopen. 🌳 Wel moeten ook de ouders zich dan aan de regels houden. Is het niet nodig om mee te lopen? Zet uw kind dan gewoon beneden af. ⁣
▫️ Het is VERPLICHT om de aangegeven route in het gebouw te gebruiken. ⬆️➡️ Dat betekent; via de trap omhoog en met de lift omlaag. (Er wordt natuurlijk een uitzondering gemaakt voor mensen die minder mobiel zijn of een kinderwagen bij hebben.) ⁣
▫️ Wees op tijd voor de les, maar ook niet veel te vroeg! 🕑 Er zitten op dit moment nog 10 minuten tussen twee lessen. Dit doen we om veel drukte op 1 moment te voorkomen. De lestijden blijven de laatste week hetzelfde, als ze tijdens de buitenlessen waren. ⁣
▫️ Volg altijd de instructies van jouw docent, een andere docent of medewerkers van de sportschool op. 💃🕺🏋️‍♂️
▫️ En als allerbelangrijkste; gebruik je gezond verstand. 🧠😂 Spreek elkaar aan als je iets ziet wat niet fijn voelt. Samen staan we sterk! 💪💪

De docenten zorgen ervoor dat oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklink, barre, etc.) meerdere malen per dag worden schoongemaakt. 🧽🧴

We gaan uit van jullie medewerking en kijken onwijs uit naar deze gezellige, fijne en dansante laatste week. 😍💃🕺

Veel plezier!!

25 juni; DDC BINNEN!

🎉 GOED NIEUWS! 🎉

Jaaaaaaa!!! 🥳🥳
We zagen het natuurlijk al een beetje aan komen, maar we mogen vanaf 1 juli weer binnen dansen in onze zaal!! 🥰😍

Vanaf woensdag 1 juli verwelkomen we al onze leerlingen weer in onze mooie danszaal! Dan kunnen we onze laatste lessen nog lekker knallen in de zaal. 🥳
We houden ons natuurlijk netjes aan de richtlijnen van het RIVM. ⁣

De rest van deze week dansen we natuurlijk gewoon nog lekker buiten 🌳☀️
De lestijden blijven de laatste week binnen, hetzelfde als tijdens de buitenlessen. 😊👍🏼

Onze laatste les vóór de zomervakantie is op zaterdag 4 juli. 🌻🌴

Woehoeeeee! 🎉 Zóveel zin om onze danszaal weer te gebruiken!! 🥰
Jullie ook? 😉

– 11 mei; DDC BUITEN!

Het is officieel! Vanaf dinsdag 12 mei aanstaande mogen ook onze leerlingen boven de 18 jaar buiten dansen!! 🤩🤩

Deze lessen vinden plaats op de parkeerplaats van de Fitnessclub! 😊

Het rooster is te vinden via Facebook en instagram.
Check je mail/groepsapp voor alle andere informatie! ‼️ (Niets ontvangen? DM ons of stuur een mailtje: info@dansstudioddc.nl.)⁣

Wat superfijn dat wij nu eindelijk aan al onze leerlingen buiten les mogen geven! We kijken er onwijs naar uit om iedereen weer te zien! 😍

We wensen jullie een hele fijne week, gevuld met dans!! 💃🕺

– 4 mei; DDC BUITEN!

Het is officieel! Vanaf woensdag 6 mei aanstaande gaat DDC naar buiten!! 🤩🤩

Deze buitenlessen gaan we geven op de parkeerplaats van de Fitnessclub aan al onze leerlingen t/m 18 jaar! 😊

Het rooster is te vinden via Facebook en instagram.
Check je mail voor alle andere informatie! ‼️ (Leerling jonger dan 19 en geen mail gehad? DM ons of stuur een mailtje: info@dansstudioddc.nl.)⁣

Wat superfijn dat wij buiten les mogen geven aan onze leerlingen t/m 18 jaar! ❤️
De leerlingen ouder dan 18 jaar krijgen nog steeds ons DDC ONLINE aanbod zoals afgelopen weken (live-lessen en filmpjes op YouTube). 😍

We wensen jullie een hele fijne week, gevuld met dans!! 💃🕺

– 26 april; In deze nare situatie zijn wij erg blij dat er social media bestaat. Op deze manier kunnen we er namelijk voor zorgen dat we onze passie kunnen blijven delen en uitoefenen. Ook tijdens de meivakantie gaat ons online aanbod gewoon door. Er zal een nieuw rooster volgen met ons lesaanbod op youtube en onze live lessen online.

– 16 april; Nieuwsbrief niet ontvangen? Mail ons dan naar info@dansstudioddc.nl , dan sturen wij je de nieuwsbrief tegemoet!

Beste dansers, ouder(s) en verzorger(s),

Hierbij een nieuwsbrief betreffende informatie rondom DDC en de maatregelen van het RIVM. Wat betekent dit voor DDC en hoe gaan wij verder? Vooralsnog houden wij de laatste update aan van het RIVM en blijven wij fysiek gesloten t/m de meivakantie.

Om de toekomst van DDC te waarborgen zijn wij online verder gegaan met ons lesaanbod op de volgende manieren:

Online lesaanbod
Live Virtuele lessen
Workshops
Open Rooster

Voorstelling juni 2020

Wij hebben de knoop moeten doorhakken en besloten om de voorstelling van 20 en 21 juni 2020 te verplaatsen. Het is niet haalbaar om voldoende te repeteren voor deze voorstelling. Daarnaast is het nog onzeker of er nog evenementen en voorstelling mogen plaatsvinden deze zomer. Al het harde werk en gerepeteer wat tot nu toe heeft plaatsgevonden is natuurlijk niet voor niets geweest! De voorstelling wordt verplaatst naar de eerstvolgende mogelijkheid in het theater van de Poorterij. We zijn hierover met de Poorterij in gesprek en zullen jullie zo snel mogelijk de nieuwe datum laten weten.

Incasso’s 2020; meer informatie in de nieuwsbrief.

-25 maart;

Beste dansers, ouder(s)/verzorger(s),

Hierbij informeren wij jullie omtrent de maatregelen met betrekking tot het Covid-19 virus. Dansstudio DDC volgt deze richtlijnen en sluit onze fysieke locatie tot 6 april.

Wij zullen op een alternatieve manier verder gaan, zodat iedereen in training blijft en lekker kan blijven dansen. De lessen zullen online verder door gaan tot 6 april.

Na deze periode zullen wij weer verder kijken wat dan de ontwikkelingen zijn.

Het lesaanbod zal dus 3 weken lang online verder gaan. Er zullen meer lessen komen voor ieder niveau en stijl (alleen voor onze leden).

Wij vinden het belangrijk dat juist nu iedereen in beweging blijft en door kan blijven dansen en oefenen.

Mocht je hierin wensen, creatieve oplossing of andere ideeën hebben, dan horen we dat graag. Het is voor iedereen een uitzonderlijke situatie waar we nog niet eerder mee te maken hebben gehad, alle steun en hulp is daarbij welkom.

Deze nieuwe manier van werken en denken vraagt van iedereen creativiteit en flexibiliteit, dit geldt voor docenten, leerlingen en ouders. We vragen om jullie begrip.

Wat is ons lesaanbod:

 • Di t/m za; elke dag een dansopdracht, challenge of een tutorial.
 • Wij gaan voor iedere groep een playlist op youtube maken en wordt gedeeld via een verborgen link aan de groepen vanaf aanstaande maandag 30 maart. De link wordt in een groepsapp of per mail verzonden.

Daarnaast zijn wij druk bezig om workshopdagen te organiseren wanneer wij weer open mogen. Onze leden mogen dan gratis die workshops volgen. Genoeg uren, lessen en workshops om zo de gemiste lessen in te halen, hopelijk in alle gezondheid.

-17 maart;

In deze nare situatie zijn wij erg blij dat er social media bestaat. Op deze manier kunnen we er namelijk voor zorgen dat we onze passie kunnen blijven delen en uitoefenen. Namens het hele team van Dansstudio DDC hebben wij iets leuks bedacht zodat je thuis elke dag kunt dansen. Vanaf donderdag zullen er elke dag namens een van onze docenten, leuke dans opdrachten en tutorials op onze social media worden geplaatst. Zo wordt het thuiszitten toch een stukje aangenamer en hoef je het dansen niet helemaal te missen. Het rooster hiervan zullen wij delen via onze social media. Omdat wij het erg leuk zouden vinden om mee te genieten, mag je de opdracht of dans altijd met ons delen via de groepsapp van de les of door onder de post op social media te reageren.

DDC Instagram: https://www.instagram.com/dansstudioddc/ dansstudioddc 

DDC Facebook: https://www.facebook.com/DansstudioDDC/?ref=bookmarks  @DansstudioDDC

DDC TikTok: @dansstudioddc

-16 maart;

Beste ouder(s), verzorger(s) en leden van DDC, ⁣

Naar aanleiding van de persconferentie betreffende het Coronavirus, zijn wij genoodzaakt om per direct de deuren van onze dansstudio te sluiten. Wij houden hierbij de maatregelen van de Nederlandse Overheid aan, die aangeven dat sociaal contact ook op sportscholen vermeden dient te worden. Voor zolang als dit advies wordt afgegeven, zullen we bij Dansstudio DDC geen danslessen verzorgen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we u hiervan op de hoogte. ⁣

Voor verdere vragen omtrent de richtlijnen van het RIVM en het Covid-19 virus verwijzen we u naar: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 .⁣

We vragen om jullie begrip. ⁣
Wees voorzichtig en we kijken onwijs uit naar de dag dat we elkaar weer kunnen ontmoeten in de danslessen!⁣

Met vrolijke dansgroet, ⁣
Team Dansstudio DDC

– 13 maart;

Beste ouder(s)/verzorger(s),⁣

Helaas zijn wij genoodzaakt om de lessen van zaterdag 14 maart te annuleren. ⁣

Juf Gioia voelt zich sinds vandaag niet lekker en we willen absoluut geen onnodige risico’s nemen. Op dit korte termijn (en met de velen andere zieken) is het ons helaas niet gelukt om voor vervanging te zorgen. Vandaar dat we de lessen op 14 maart niet door kunnen laten gaan. ⁣

We bekijken de situatie van dag tot dag en houden jullie op de hoogte over de lessen van aankomende week/weken. ⁣
De veilig- en gezondheid van onze leden, docenten en alle familie stellen we voorop. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en willen de lessen graag door laten gaan wanneer dat verantwoord is.⁣

Voor verdere vragen omtrent de richtlijnen van het RIVM en het Covid-19 virus verwijzen we u naar: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 .⁣

We vragen om jullie begrip. ⁣
Wees voorzichtig en we zien/spreken elkaar snel! ⁣

Met vrolijke dansgroet, ⁣
Team Dansstudio DDC

 

– 12 maart;

‼️ CORONAVIRUS ‼️

Beste leerlingen, ouders en verzorgers,⁣

Even een berichtje vanuit Dansstudio DDC met betrekking tot het Coronavirus. ⁣

Het Coronavirus heeft (voor zo ver bij ons bekend is) nog geen van onze leden getroffen. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft en de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, volgen we de adviezen van het RIVM op. Dit betekent dat we elkaar niet de hand schudden en het verplicht is om je handen te wassen vóór en na de dansles. ⁣

Wij vertrouwen erop dat jullie deze adviezen ook opvolgen en niet onnodig risico’s nemen. Wij gaan er vanuit dat als u of uw kind zich niet lekker voelt, verkouden is, veel hoest of koortsig is, u er voor kiest om een les over te slaan. ⁣

Zolang u niets anders van ons hoort (via social media, telefonisch contact en/of de mail), gaan onze lessen gewoon door. Als dit niet het geval is, hoort u dit altijd zsm. ⁣

We vinden het belangrijk om hierover met elkaar in contact te blijven. 😊

Met vrolijke dansgroet, ⁣
Team Dansstudio DDC

Telefoon

06-30053532 

Adres

Leslocatie: Fitnessclub Zaltbommel, Hogeweg 65D, 3e etage

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.